top of page
Kopia av Kopia av Kopia av Namnlös (1).

BREATHE

- isbad & andning

(Evenemanget är anpassat efter folkhälsomyndighetens riktlinjer, både vad gäller lokal och antal deltagare)

Behöver du en snabb reset-knapp för att komma ner i varv, eller ett enkelt sätt att när som helst få mer energi? Isbad och andning är ett revolutionerande sätt att förändra din kropps biokemi och skapa större förmåga att växla mellan intensivt arbete och din nödvändiga återhämtning. Tekniken har använts för att slå ett stort antal världsrekord, bland annat i längsta simtur under is, snabbaste halvmaraton barfota på snö och längsta tid nedsänkt i ren is.

Nu erbjuder Raja Yoga en helgkurs/retreat i isbad & andning, ledd av psykologen Pär Säthil. Här får du både djupdyka i andningstekniker, övningar, och ta en tur ner till havet för kallbad! Under kursen går vi också i genom det vetenskapen idag vet om effekterna av träningen. Helgen blir en resa med både energikickar och tyst meditation, allt för att spegla den balans mellan återhämtning och aktivering som kommer när vi övar metoden.

Andningstekniker är just nu ett hett forskningsämne och backas upp av ett växande antal studier som visar effekter på allt från stressreaktivitet, koncentrationsförmåga, immunförsvar och åldrande. En perfekt helgkurs för dig som längtar efter ett snabbt, roligt och energifyllt sätt att bli mer närvarande i din vardag, samtidigt som du får tid för tystnad och reflektion.

För uppdaterad info, se:

www.facebook.com/events/1040744436373966

 

När? Fredag 27/11 kl. 17.00 till Söndagen 27/9 kl 14.00. Undervisningen sker 17-20 på fredagen, 9-17 på lördagen och 9-14 på söndagen.

Var? Yoga Rajas välkomnande yogastudio i Lund.

Pris? 2490:-. Studenter, pensionärer och arbetslösa betalar 1990:- Har du en svår ekonomisk situation finns möjlighet till ytterligare rabatt, skriv då till sathilpsykologi@gmail.com. Lunch ingår ej i priset.

 Anmälan? Görs via betallänkarna nedan

Välkommen till Raja Yoga för att ta steget in i det okända – förbered dig på en intensiv resa!

ANMÄLAN

Inga kommande evenemang för tillfället
Kopia av Anmälan.png

Är det något annat du funderar på? Skicka ett mail till sathilpsykologi@gmail.com eller ring Pär på 0730693635.

Om psykisk ohälsa:

Kurserna riktar sig framförallt till psykiskt friska personer eller människor med mild till måttlig psykisk ohälsa (stress, utmattning eller lättare ångest/depression). Om du nyligen varit med om ett trauma, har varit inlagd för psykiatrisk vård det senaste året eller har obehandlad PTSD så passar kurserna mindre bra för dig. Om du tidigare haft psykisk ohälsa men har fått behandling och idag mår bättre går det bra att gå kursen.

bottom of page