top of page

INDIVIDUAL SESSIONS
– from limitation to freedom

Längtar du efter större trygghet i dig själv, öppnare och djupare relationer eller större mod att göra något du drömmer om? Wide Awake Psychology ger individuella sessioner till privatpersoner som letar efter större lugn och djupare mening i sina liv. Sessionerna anpassas till individens behov och historia och blandar flexibelt olika psykologiska perspektiv för att både hitta läkning och livsglädje.

hugging1.jpg

Pär Säthil som håller sessionerna är examinerad psykolog* med bred erfarenhet av både andliga och vetenskapsbaserade metoder. 

 

Sessionerna bygger bland annat på:

– Inquiry Based Stress Reduction (även kallat the Work)

– Medkänslofokuserad terapi

– Evidensbaserad psykologi (KBT, neuropsykolgi m.m)

– Embodyment-praktiker (dans, shaking, andningsövningar m.m.)

dancing1.jpg

Under sessionerna blandas lekfullhet med djupt allvar, allt med en ram av medkänsla och stor respekt för människans inneboende förmåga att växa och utvecklas.  Är du redo att ta nästa steg mot ett friare, tryggare och mer öppet liv? Boka en session via länken nedan!

Sessionslängd: 90 min

Pris: 1200kr

Plats: Malmö eller online (zoom/meet/skype)

*Pär är inte legitimerad psykolog och utför inte psykolgisk behandling

av diagnosticerade tillstånd

Varmt välkommen att höra av dig med frågor, funderingar eller en bokning!

Om psykisk ohälsa:

Sessionerna riktar sig  till psykiskt friska personer eller människor med mild psykisk ohälsa (stress, utmattning eller lättare ångest/depression). Om du nyligen varit med om ett trauma, har varit inlagd för psykiatrisk vård det senaste året eller har obehandlad PTSD så passar sessionerna mindre bra för dig. Om du tidigare haft psykisk ohälsa men har fått behandling och idag mår bättre går det bra att boka sessioner. Sessionerna är inte en ersättning för evidensbaserad vård eller diagnostik kring mental ohälsa.

bottom of page