top of page

SJÄLVMEDKÄNSLA

Självmedkänsla är en ny metod inom psykologin som nu är på snabb frammarsch. Metoden går ut på att öva sig i att möta sina svårigheter med förståelse och värme, snarare än den självkritik och stress som många människor upplever. ​Självmedkänsla bygger på tanken att det sätt som vi relaterar till oss själva på inte är fastslaget en gång för alla. Genom att öva kan vi hitta nya sätt att hantera problem och bemöta oss själv och andra. När vi gör det hittar vi också större tillfredsställelse i vår vardag.

Under kursen kommer du att få lära dig mer om vad självmedkänsla är och prova på ett stort antal övningar i självmedkänsla. Du kommer också att tillsammans med andra få dyka djupare kring det i din historia som ibland gör det svårt att känna självmedkänsla. Utifrån detta kommer vi att hitta verktyg för att omforma de strategier vi haft för att hantera livet, och lära oss att leva med mer kärlek både till oss själva och andra.

Självmedkänsla har visat sig kunna påverka:

Förmågan till stresshantering

Ångest och depression

Livsomställningar och kriser

Upplevelser av mening och tillfredsställelse i livet

Förmågan att hantera och minska fysisk smärta

Under helgen kommer vi också att använda lättare fysiska

meditationer tillsammans med sinnet frigöra kroppen.

Välkomna på en underbart rolig och lärorik helg!​

love-skylt.jpg

Kostnad för kursen är 2490:-.

För studenter, pensionärer och arbetslösa är priset 1990:-. Om du har en svår ekonomisk situation finns möjlighet till ytterligare rabatt. Kursen äger just nu rum med jämna mellanrum på yogastudios & kursgårdar runtom i Sverige.

white-poppy-in-hand.jpg

Anmälan görs enklast genom att klicka på betallänkarna nedan. Du kan betala med betalkort, paypal eller faktura. Det går också bra att anmäla sig via kontaktformuläret längst ner på sidan.

 

Om hur har frågor är du varmt välkommen att höra av dig till sathilpsykologi@gmail.com eller via kontaktformuläret.

Välkommen på kursen!

ANMÄLAN

Inga kommande evenemang för tillfället

Om psykisk ohälsa:

Kurserna riktar sig framförallt till psykiskt friska personer eller människor med mild till måttlig psykisk ohälsa (stress, utmattning eller lättare ångest/depression). Om du nyligen varit med om ett trauma, har varit inlagd för psykiatrisk vård det senaste året eller har obehandlad PTSD så passar kurserna mindre bra för dig. Om du tidigare haft psykisk ohälsa men har fått behandling och idag mår bättre går det bra att gå kursen.

bottom of page