top of page

First

Aid Kit

         för

Kreativa

18-20e Oktober

Falun

FIRST AID KIT FÖR

KREATIVA

Upplever du att du gång på gång hindrar dig själv i din skapande verksamhet? Eller innebär skapandet återkommande stress, oro och prestationskrav? Längtar du efter att skapa med större självförtroende och fokus? First Aid Kit för Kreativa är en workshop för dig som vill sluta stressa och återfinna glädjen och utforskandet i din kreativa verksamhet. Under kursen kommer du att utveckla ett ”första förband” av psykologiska metoder att ta till när kreativ stress, uppskjutandebeteenden eller otillräcklighetskänslor sätter in, för att bättre kunna fokusera på att skapa och njuta istället för att oroa dig.

Efter kursen kommer du att:

 

  • Ha kunskap om de vanligaste psykologiska fällorna som skapar stress och hindrar din kreativitet

  • Ha tillgång till en verktygslåda att ta till för att hantera stress och blockeringar i skapandet

  • Ha gjort en egen analys av de vanligaste stressfällorna i din kreativa vardag, samt utvecklat strategier för att ta hand om dem på ett sätt som gör att din kreativitet kan flöda mer fritt

  • Tillsammans med andra ha utforskat de positiva värderingar som driver dig att vara kreativ, och få verktyg för att hitta tillbaka till dessa när du möter kreativa motgångar.

jed-villejo-sNVE_h_7naU-unsplash.jpg
roman-kraft-WOzVqzpScrk-unsplash.jpg

Kursen och dess innehåll handlar inte om att ta bort lidande eller att tänka positivt. Istället fokuserar vi på att lära oss hantera lidande och osäkerhet på ett sådant sätt att svårigheter kan ge oss kraft och glädje i skapandet, även i de situationer då det kan vara nödvändigt att lida eller kämpa.

Pär Säthil som leder kursen är psykolog, skribent och före detta musiker. Genom sin kombination av djupa kunskaper inom psykologi och erfarenheter från ett kreativt yrkesliv hjälper han deltagarna att förstå just deras unika utmaningar, för att sedan guida dem till större frihet i skapandet. 

Kostnad för kursen är 2990:- för tre dagar. För studenter, pensionärer och arbetslösa är priset 2490:-. För företagare inom kreativa verksamheter kostar kursen 2990:- exkl. moms. Vill du bo över natten på kursen går det bra att boka via www.lindsberg.org. Kurstiderna är 16-20 på fredagen, 9-17 på lördagen och 9-14 på söndagen. Kursen kommer under hösten 2019 att ges i Dalarna på Lindsbergs Kursgård, men kommer under våren 2020 också att erbjudas i Malmö och Stockholm.

Anmälan görs enklast genom att klicka på betallänkarna nedan. Du kan betala med betalkort, paypal eller faktura. Det går också bra att anmäla sig via kontaktformuläret längst ner på sidan.

Välkomna till en inspirerande workshop och en väg mot större frihet i livet – både i och utanför din skapande verksamhet!

ANMÄLAN

bottom of page