top of page

BEING IN THE BODY

Lever du dina dagar framför datorn och längtar efter att återknyta kontakten med kroppen? Känns det som att det finns något mer i livet, en saknad du inte riktigt kan sätta ord på? Eller har du saker som kroppen bär på som längtar efter att få komma ut?

Being in the Body är en kurs för att få göra det vi ofta glömmer men innerst inne längtar efter:

Att få komma ner i våra kroppar och bara vara. Att få tid att återknyta kontakten med både sorg och glädje. Att stänga våra ögonlock, blicka inåt och se vad som händer.

hugging1.jpg

På kursen kommer vi att via dans, beröring (borttaget våren 2020 för att minimera smittrisk), röstövningar och aktiva meditationer att dyka in i oss själva, och ge kroppen den hjälp den behöver för att släppa taget. Vi kommer att använda varandra för att öva på att både ge och ta emot omtanke. Och vi kommer att spegla oss i varandra när vi öppnar upp för glädje och längtan. Kursen är ett tillfälle att omfamna allt som kroppen bär på – sorg, ilska och behovet av vila likväl som glädje, nyfikenhet och längtan efter dans. Genom det hjälper vi varandra till en ökad tillit, som vi sedan tar med oss ut i livet.

dancing1.jpg

Kostnad för kursen är 2490:-. För studenter, pensionärer och arbetslösa är priset 2090:-. Kurstiderna är 18-20.30 på fredag, 9-17 på lördag samt 9-14 på söndagen. Vill du bo över natten rekommenderar vi hotellen i Gamla Stan.

Anmälan görs enklast genom att klicka på betallänkarna nedan. Du kan betala med betalkort, paypal eller faktura. Det går också bra att anmäla sig via kontaktformuläret längst ner på sidan.

Välkommen!

ANMÄLAN

Inga kommande evenemang för tillfället

Om psykisk ohälsa:

Kurserna riktar sig framförallt till psykiskt friska personer eller människor med mild till måttlig psykisk ohälsa (stress, utmattning eller lättare ångest/depression). Om du nyligen varit med om ett trauma, har varit inlagd för psykiatrisk vård det senaste året eller har obehandlad PTSD så passar kurserna mindre bra för dig. Om du tidigare haft psykisk ohälsa men har fått behandling och idag mår bättre går det bra att gå kursen.

bottom of page